Prijavljen napad
0

U kafanskoj tuči kod Bosanske Gradiške zadobio posjekotine po cijelom tijelu

Dž. P.
Foto: Klix.ba/Klix.ba
Foto: Klix.ba/Klix.ba
Goran Janković (39), koji je napadnut nožem u kafani u Novoj Topoli kod Bosanske Gradiške, zadobio je posjekotine po cijelom tijelu. Prema informacijama iz UKC Republika Srpska, trenutno se nalazi van životne opasnosti.

"Danas, 21. februara u dva sata iza ponoći sanitetskim vozilom Opšte bolnice Bosanska Gradiška u Urgentni centar UKC RS dovezen je pacijent G.J. (39). Pacijent je hospitalizovan u Klinici za plastično-rekonstruktivnu hirurgiju. Prema riječima ljekara ove Klinike, dr. Zvjezdane Zečević, pacijent G.J. (39) primljen je s posjekotinama u području glave, vrata, trbuha i desne nadlaktice. Pacijent je zbrinut, trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja, te ostaje na daljnjem liječenju i praćenju u ovoj Klinici", rekli su iz UKC Republika Srpska.

Policiji je napad prijavljen u petak oko 15 minuta poslije ponoći. O svemu je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji rukovodi istragom u ovom slučaju.

U sukobu su još učestvovali L.B. (1991.), O.I. (1986.) i C.E. (1987.), koji su uhapšeni. Osumnjičeni L.B. je nožem napao oštećenog J.G .