Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
never forget srebrenica!
@PAOK a da ti odes do psiihijatra mozda ti on pomogne. Mada sumnjam ukleta ti je duša krepat ces u svojim jadima.
@KingS Srbi su pobili 8600 muskih zarobljenika ARMIJA BiH je Ubila 3000 zena djece i zarobljenika Bosnjaka FIKRETA ABDICA Te sve Hrvatske zarobljenike u srednjoj Bosni ukupno oko 5000 zajedno sa civilima
Zovite Horatio Cainea
zalosno
Kažu ovaj hotel nevjerovatno podsjeća na onaj iz filma Psycho. Sad znam i zašto.
SANU2 je vec uveliko u praksi , posebno jacanjem vucica jaca I shovinizam I nacionalizam, svaku izjavu koju dva krmka posalju u eter Dacic I ovaj krmak iz SNS Dzuka je smisljenja I pod pokroviteljstvom vrhovnog vodje Vucica , sreca je da nije ovo 92 I da ipak ima neke ravnoteze jer bi rat davno izbio , vecina ljudi u Srbiji jutros slavi genocid, uzas , jad I Bijeda.
Sad ce god. od dolaska nove vlasti. Molim nekog da mi objasni sta se to promijenilo na bolje. Osim sto se prosjek ubistava droge i kriminala udvostrucio za vrijeme nove vlasti. Ocekivao sam bolje od ovog.
Tačno čekam Ecolo da napiše da je ubica neko iz neke stranke
Droga jaka bila
Kontao sam da od Mulabdica nece biti goreg ministra. Kad glupko Mulabdic izmislio pamet i sposobnost za uhljeba Katicu. Katici jedina rederenca sto mu je Konakovic rođak
Zar ne rece nova vlast da ce popraviti sigurnosnu situaciju. A sigurnosna situacija gora nego ikad
Ministar Katica ostavka.
""zašto"" daj obrazloženje
Ali video je ekskluzivan, nema sta
SIGURNOSNA SITUACIJA U KS ZADOVOLJAVAJUCA. PROSJEK SE NIJE POVECAO, 5 UBISTAVA MJESECNO JE JOS ZADOVOLJAVAJUCE.
@Ivanbiosad sigurno je bolje nego tamo gdje si ti
@Mexikan istina, u meksiku je 6. Nismo jos stigli mexiko.
Nikad gora sigurnosna situacija.
Pa šro pišete ako nemate informacija??
@Habensiemerdevine Haben sie grabulje?