Crna hronika
0

U Hercegovačko-neretvanjskom kantonu 3 saobraćajne nesreće

FENA
U protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanskog kantona registrirano je 10 prijava građana koje se odnose na opći kriminal, priopćeno je iz MUP-a tog kantona.

U istom razdoblju registrirana su dva prekršaja i tri saobraćajne nesreće, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijskoj upravi Mostar, 17. jula, u 18.20 sati prijavili su ribari da je kroz Bunske kanale Neretva pronjela nepoznato žensko tijelo, koje su kasnije izvadili vatrogasci oko 19.55 sati.

Tijelo je prebačeno u mrtvačnicu Bijeli brijeg a o svemu je upoznat tužitelj i Odjel krim.policije koji poduzimaju sve u cilju identifikacije pronađene osobe.

Na loklaitetu Tepčića prema Vidovićima i Paoči, općina Čitluk, 17. jula, oko 14.40 sati došlo je do požara gdje gori trava i nisko rastinje. Angažiranjem vatrogasne postrojbe Čitluka i Mostara kao i lokalong pučanstva požar je stavljen pod kontrolu.

Oko 16 sati kod Tepčića prema Dobrom selu u mjestu Žuželj je izbio požar koji se oko 16.45 sati proširio prema Biletićima kada je izgorio jedan svinjac i ostava za alat vlasništvo Zvonke K., zatim elektro stubovi te je došlo do nestanka električne struje od Gradinića do Biletić polja.

Na licu mjesta se nalaze Vatrogasne postrojbe Čitluka i Mostara koje poduzimaju sve potrebno kako bi se požar lokalizirao.

Policijskoj upravi Mostar, 17. jula prijavio je Miljenko B. iz Mostara da mu je otuđeno biciklo, koje se nalazilo parkirano na podrumskim stepenicama zgrade u Ul.B.Buconjića. S događajem je upoznat Odjel krim.polcije, navodi se u priopćenju MUP-a HNK-a.