{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U FBiH 70 saobraćajnih nesreća

F
21.6.2007. u 11:50
0
0
U FBiH 70 saobraćajnih nesreća
0
U FBiH 70 saobraćajnih nesreća
U posljednja 24 sata na području Federacije BiH registrirano je 55 krivičnih djela, a u 70 saobraćajnih nesreća lakše je povrijeđeno 11 osoba.
Iz Federalne uprave policije navode da je među krivičnim djelima registrirano ubistvo u pokušaju koje je izvršeno na području Kantona Sarajevo.

Slijede 34 teške krađe, od kojih je deset u Tuzlanskom, jedna u Zeničko-dobojskom, šest u Srednjobosanskom, četiri u Hercegovačko-neretvanskom i 13 teških krađa u Kantonu Sarajevo.

Registrirano je i šest krađa, od kojih su tri u Unsko-sanskom, jedna u Tuzlanskom kantonu i dvije u Hercegovačko-neretvanskom kantonu.

U Tuzlanskom kantonu bilo je i po jedan slučaj nanošenja tjelesne povrede i oštećenja tuđe stvari. Oštećenja tuđe stvari registrirana su i u Hercegovačko-neretvanskom kantonu - dva i u Zapadnohercegovačkom - jedno.

U posljednja 24 sata na području FBiH registrirano je 36 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Od toga je devet u Kantonu Sarajevo, tri u Unsko-sanskom, sedam u Tuzlanskom, pet u Zeničko-dobojskom, šest u Srednjobosanskom i po dva u Hercegovačko-neretvanskom, Zapadnohercegovačkom i Hercegbosanskom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: