Pripremili heroin za prodaju
0

FOTO / U Brčkom uhapšena dva narkodilera

SRNA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Prilikom noćašnjeg pretresa jednog stana u naselju Novo Brčko pripadnici lokalne policije pronašli su osam paketića heroina pripremljenih za preprodaju zbog kojih je na saslušanje privedeno pet lica, od kojih su dva uhapšena.

Portparol brčanske policije Halid Emkić potvrdio je danas da je riječ o licima S.M. (31), I.M. (29), A.O. (26), M.T.(31) i S.Z.(31) koja su nakon pretresa privedena u policiju na kriminalističko-tehničku obradu.

"Osobe sa inicijalima S.M. i A.O. su lišena slobode i one će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštean  proizvodnja i stavljana u promet opojnih droga danas biti predata Tužilaštvu, dok je preostalih troje lica pušteno kući", objasnio je Emkić.

On je rekao da je policija prilikom upada u stan zatekla pet lica koji su na stolu imali i izvjesnu količinu raspakovanog heroina pripremljenog za konzumiranje.
Prema njegovim riječima, riječ je o licima koja su od ranije poznata policiji i pravosuđu po vršenju istih krivičnih djela, a neka od njih su već više puta procesuirana.
Srna nezvanično saznaje da su lišeni slobode Siniša Moravčić i Admir Osmanbašić, obojica iz Brčkog.