Crna hronika
0

U Bijeljini uhapšena četiri dilera

SRNA
Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
U Bijeljini su ovog vikenda u dvije odvojene akcije slobode lišene četiri osobe zbog osnova sumnje da su neovlašteno proizvodili i prodavali marihuanu i heroin.

Iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Bijeljina saopšteno je da su u odvojenim akcijama uhapšeni C.M. i D.I iz Bijeljine i F.V. i J.Č. iz Tuzle kod kojih je policija pronašla ukupno 237 grama marihuane i oko 54 grama heroina.

Oosbe iz Bijeljine uhapšene su u petak, 25. januara, u mjestu Ljeljenča, prilikom pretresa vozila Renault, u kojem je pronađeno 237 grama marihuane.

U subotu, 26. januara, prilikom pretresa Peugeota u mjestu Donji Zagoni kod putnika iz Tuzle policija je pronašla oko 54 grama heroina i 120 tableta za koje se sumnja da se nalaze na listi opojnih droga.

U saopštenju se dodaje da su ove osobe uhapšena u sklopu pojačanih aktivnosti na otkrivanju krivičnih djela iz oblasti zloupotreba opojnih droga.

Protiv njih će biti podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu u Bijeljini zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.