Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Denis, Dženan, David, Edita, Selma, Lana... Ne smijemo dozvoliti da zlocinci prođu nekaznjeno ili sa malim kaznama. Molim vlasti da ulože maksimalan napor za sigurniji život ovdje
@Mojnemene ovaj slučaj Lane Bijedić ,neće , ponavljam - neće se eksploatirati u medijima kao slučaj Dragičević i Memić. Postoje i razlozi za takvo ponašanje medija.Razlog nije nacionalne i vjerske prirode.
@Mojnemene Horde zla ispitajte ,njezino ubojstvo se poklapa sa gkstovanjem u Sirokom Brijegu ,oni su dosli osvetit ubojstvo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ipak mislim da treba podrobnije popricati sa njenim najboljim prijateljima.Oni nesto mozda taje bojeci se da nebi snosili kakve sankcije.
Pomozite vi nama da riješimo slučaj Dženan Memić, David Dragičević !!!!!
Ubica Lane Bijedić je 95% neko ko vrlo dobro poznaje okolinu gdje je pronadjena. Makadam, siblje i nista ne vodi da bi tu mogao biti neki put. Da je u pitanju neki psihopata, vjerovstno bi je iskasapio i silovao. medjutim ovo mi djeluje kao ubistvo iz osvete i neke ljutnje. Potraziti sve njene kontakte s ovog prostora, mamine joj studente. da je s nekim namjerno sjela mora postojati poziv i poruka kao dogovor. Pocivaj u miru dijete drago
Ona dva zlotvora sto su ubili curu kod olova, Arnelu, izivljavali se sa mrtvim tijelom a poslije to proslavili u disku, jesu li vec na slobodi, ne bi me cudilo da brzo izađu. A hercegovci hrvati, koliko god ih ne volili, gledaju svoja posla, hebe im se za državu, a za takva zlodjela nisu odgajani. A neće im doći neki smradovi iz sa srat po glavi i mirno otići, to je sigurno.
Ovaj slucaj se nece rijesiti, to je jasno svima.Trag i ako postoji je zametnut, i podvaljen neki drugi. Jer kruze price, da je ubica kamenjarski srbin. A da se ovo ne bi prenijelo na neki nacionalni ili vjerski nivo, ovo ce biti kao jos jedan od nerijesenih ubistava, poput Davida, Dzenana, Have…..i ostalih.
@gooUser1567421743 Zasto bi ju srbin ubio pa vidis da joj srbski popovi rade opjelo
Tuzno je o ovome razmisljati ili analizirati bilo sta, ali inace nacin na koji je pocinjeno ubistvo zvuci kao ubistvo iz strasti. Ja bih prvo ispitao njene najblize (prijatelje, rodbinu, bivseg ili trenutnog momka) pa onda zatrazio pristup njenim licnim porukama na telefonu iz Telecoma jer je ubicu vrlo vjerovatno licno poznavala.
Nemogu napraviti obdukciju kamoli pronaći zločinca
Cini mi se da bih volio da se slucaj rasvijetli isto koliko i njeni najblizi, al cinjenica da je nasa policija nesposobna mi ubije svaki tracak nade.
Maknuli se metar u iatragi nisu, cim ostavljaju broj telefona da se javlja
Cekajte malo forenzicari, strucnjaci, kriminalistte, gdje su skole, ucenje, obrazovanje i iskustvo. Pitam se to detektovali niste nista, i sutra novi slucaj i sta?!! Pokazujete nemoc, nesposobnost i ne znanje