Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast i nedeljom se radi!
samo hapsi
SIPA hapsi i nedeljom ...svašta
Sta nam je SDA ozbezbjedila u glavnom gradu BIH: Od grada najbolje rock and rolla i festi postali smo grad u kojem ti pisu kaznu zbog pive u parku, grad u kojem 20 godina ne postoji bolji nocni klub od Sloge. Grad u kojem se drugaciji biju i bodu nozem, grad u kojem je gradonacelnik Abdulah Skaka. Grad u kojem je redukcija normalna stvar i grad koji se gusi u smogu.Grad u kojem gradjani i studenti ne protestvuju. Grad nargile i loseg javnog prevoza...
Ovu su samo sitne akcijice da se narodu oci zamazu, pravosudje i policija nista ne rade....
@inspekt svaka cast, neko ko me razumije
Mene najiskrenije zanima zasto objavljujete ovo? Citav grad pa moze se reci i drzava znaju da policiju, sipu, sudove SDA drzi pod svojim. Djeca im ubijaju ljude niko ne odgovara. Droga i oruzje se najnormalnije moze nabaviti. A ukoliko vam treba kokaina kod Fahrinog sina ga mozete zavrsiti. Mislim ko je ovdje lud ? Hapse ljude samo koji su stali na zulj Fahri, Baketu i ostalim.