Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
il' k'o pješak, i'l k'o vozač, stalno vježbat' Fatihu
Povrijeđenim brz oporavak želimo... ali svakodnevne vijesti poput ove samo pokazuju koliko je maha uzelo nepoštivanje propisa koje vrlo često upravo i dovede do ovakvih nesreća pa i većih tragedija... Preventive u saobraćaju ili nema ili je skroz minimalna, a da je tako pokazuju i situacije koju naši timovi zabilježe na cestama širom regiona: https://www.youtube.com/BalkanDashCam
Ne znam kojom brzinom je mogao ici da ovako skrsi vozilo? Policija fata fukaru i kaznjava za prekoracenje od 10 km/h. Fuj!
navodno je vozac mercedesa preticao i udario u vozilo iz suprotnog smjera
Na ovoj raskrsnici, izlaz sa Stupina prema Sjenjaku, više nije moguće skrenuti lijevo, nego samo desno prema Ši selu, ali sam vidio nesavjesne vozače koji to ipak rade, iako se radi o nelogičnom i teškom manevru, koji dovodi u opasnost druge učesnike u saobraćaju. Ko je iz Tuzle, zna o čemu govorim.
10x Bismillah i 10x Oce nas kad prelazis preko pjesackog i opet gledas da preletis jos se ono u autu naljuti sto ti prelazis.
Jebemu bmw
@TomosTori da ti je-bemve :)
Bice jos sudara ovdje jer mnogi ne zele da postuju zabranu ulaska u ulicu