|

Trebinje: Pacijent na psihijatriji izvršio samoubistvo

Trebinje: Pacijent na psihijatriji izvršio samoubistvo
0
S
SRNA
20.12.2014. u 14:11
0
komentara
0

dijeljenja
Trebinje: Pacijent na psihijatriji izvršio samoubistvo
Dvadesetsedmogodišnji Bilećanin objesio se u toaletu odjeljenja psihijatrije u Bolnici Trebinje, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Trebinje.
U Centru je Srni rečeno da je jutros u 7:06 sati prijavljeno samoubistvo. Izvršen je uviđaj, a ljekar je obavio spoljni pregled leša.

Portparol Bolnice Trebinje Dragana Zirojević Srni je potvrdila da je riječ o dugogodišnjem psihijatrijskom pacijentu koji je više puta do sada pokušao da izvrši samoubistvo i u drugim zdravstvenim ustanovama i kod kuće.

Zirojevićeva je rekla da su ljekari pokušali reanimaciju, ali da je sve bilo bezuspješno.

Ona je podsjetila da je pacijent liječen od 24. oktobra ove godine i da je privremeno otpušten na kućno liječenje, ali da je vrlo brzo ponovo hospitalizovan zbog pokušaja suicida.

"Tokom boravka kod kuće pokušao je samoubistvo, nakon čega ga je porodica vratila u bolnicu", rekla je Zirojevićeva.

Ona je dodala da se ovakve neželjene situacije povremeno dešavaju u drugim zdravstvenim ustanovama ovakvog tipa, ali je ovo prvi put da je u trebinjskoj bolnici zabilježen ovakav slučaj.

Zirojevićeva je naglasila da je, usljed psihičke bolesti hroničnog tipa, uprkos primjene adekvatne terapije, pacijent izvršio samoubistvo.

Prema nezvaničnim saznanjima, riječ je o Obradu N. koji je upaljačem prekinuo trake od roletne i u toaletu izvršio samoubistvo.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.