{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Trebinjac i Nikšićanin lažirali saobraćajnu nesreću

S
27.9.2014. u 13:38
11
5
Trebinjac i Nikšićanin lažirali saobraćajnu nesreću
11
Trebinjac i Nikšićanin lažirali saobraćajnu nesreću
Trebinjska policija podnijela je Okružnom tužilaštvu izvještaj protiv osoba čiji su inicijali S.B iz Trebinja i M.Đ iz Nikšića zbog postojanja osnova sumnje da su "fingirali" saobraćajnu nezgodu zbog naplate štete od osiguravajućeg društva, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Trebinja.
U saopštenju se navodi da je 21. oktobra prošle godine, policiji prijavljeno da se na regionalnom putu, u mjestu Aranđelovo, kod Trebinja, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo marke Golf, kojim je upravljao S.B, i vozilo marke Opel, kojim je upravljao M.Đ.

"Izvršenim vještačenjem utvrđeno je da se radi o fingiranoj saobraćajnoj nezgodi, te da prikazana oštećenja na vozilu nisu nastala u toj saobraćajnoj nezgodi", navodi se u saopštenju i dodaje da je osumnjičeni S.B, 29. januara , na osnovu lažnog prikazivanja ove nezgode i oštećenja, od jedne osiguravajuće kuće naplatio 6.423 KM.

Od početka godine ovo je osmo dokumentovano krivično djelo fingiranja saobraćajnih nezgoda, čiji je cilj naplata osiguranih suma novca.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: