Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tugaa,neće neki nepošten poginut..tipa političara krimosa itd..ne,ne.. počivaj u miru! ps ovim majmunima što komentarišu na nacionalnoj osnovi naje6em se majke/keve/mame .majmuni zatucani
pa normalno da nece. oni prodaju maglu, au magli nema struje.
Jednom gledao elektricara koji prezivio slican strujni udar i promjenio kompaniju. Idiot gazda trazio da se skinu skupocjene razvodne kutije sa plafona bolnice da bi se iskoristile negdje drugo, ali radjeno pod "zivom" strujom 277V , jer bolnica mora imati struju 24/7. Sto je jos gore tom elektricaru je bilo receno da je 110 V, a ne 277V. Tek kad je slucajno prstom dohvatio zicu "neutral" sive boje sa 82A, struja ga je bacila u radni lift i trebalo mu je par sati da dodje sebi.
@licorne Ti ocito ne razumijes point da elektricari uglavnom ginu zbog tudjih gresaka i da je najskuplje je raditi pod zivom strujom. Te razvodne bokse su se trebale skinuti u toku noci ali tada je dupla satnica elektricarima. S druge strane kada se neko salje da uradi nesto mora mu se reci sta radi i koliki je napon, a a vse to se mora potruditi gazda ili poslovodja. Usput receno "neutralu" od 110 V nema struje i moze se dotaknuti bez problema. Dr. Baltazaru jeli ti sad imalo jasnije..
Jel kupljena diploma!!
Poćivao u miru
yebo majku da bogdo ima u magli struje ovi bi tzv politicarcici unas ginuli ko nista. jerbo njihov jedini poso je prodavanje magle.
jbg u ovom poslu se jednom grijesi. tuga
Rad bez protokola, samo sto brze, namjesteni tenderi, nestrucno osoblje, dovodi do ovakvih situacija.
"Usljed rada došlo je do strujnog udara i povrjeđivanja radnika." Uzrok je RAD??? Ni slucajno javasluk, nepostivanje propisa na radnom mjestu, nadzor itd.?
sto sada ne iskljucite komentare. ,?????
Pa ovo samo u Bosni ima...nije nad ni električni sistem urađen kako treba,normalno da ljudi ginu. Saučešće porodici.
@RatkoMl Mislio sam na Bosnu i Hercegovinu-moju prekrasnu i jedinu domovinu.