Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan zivot posten radnicki se ugasio vi se prepucavate ko je sta stoko najjadnija
@nekicovjek333 Zato ja više ne pratim klix uopće.
Jutros prodjoh ovom dionicom.Ovo je mnogo monoton dio autoputa,gdje refleksi i misici bas "zamru" jer je samo pravac i to je to.
Samo gas
Hajmo rata
Ovakve stvari se ne bi smjele komentirati.
@MujoFikret Bilo je već primjera gdje su hrvatski političari pokušavali intervenisati u tijelima EU i NATO Saveza te nametnuti vlastite interese a protivno interesima BiH. Bezuspješno naravno! S jedne strane zato što je uticaj HR u EU i NATO slab a s druge strane jer je svima poznato kakva je aktualna politika HR prema BiH. U konačnici je i u interesu HR da BiH kao stabilna i po evropskim normama uređena država postane članicom EU i NATO Saveza.
@Dubravko ....... Očemu ti jado....???? Koji članak ti čitaš i vidiš li jadan koje gluposti valjaš ...???
Glupost putovati autobusom pored ovako jeftinih letova..na nasim putevima glava ti uvijek u torbi
@jasamjatisiti kojih leftinihbletova? Minimalno €200 do ZG ili BG. Ne da Bosnjo da odemo iz tamnog vilajeta. Imamo najvece aerodromske taxe i nece da ih spuste. Samo hapaj para. Sami cemo sebe urusiti. Ne treba nam ni srbin ni hrvat. Mi to sami najbolje i najbrze radimo.
Zakasni bozic
Odakle je vozac, je li sa sjeverne strane sjeverne makedonije ?
Jel bocac il meho?
do nesrece je doslo kad je vozac autobusa izgubio kontrolu nad vozilom dok je prebacivao steke cigareta ispod sjedista u kofer, koje ce na crno prodavati u inostranstvu..
ako je opet globtour onda ne znam
Sjevernomakedonski