Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Paja uhvati te Pajdo
Sad mi je krivo što se nisam jučer ujutro zabio u njega na Marijin dvoru, ne znam da li je isti vozač ali se ponaša kao da je sam na putu.
Dokle više?
Zasto dragi moji da imamo trg Austrije u Sarajevu! Jel u Austriji imaju trg Bosne i Hercegovine? Cemu to nase proseravanje i dodvorivanje, umjesto da se ukrasavamo nasim lijepim imenima!
@ScepanMahleni zato sto je to ostalo od Austro Ugarske i zato sto se nasa djeca besplatno mogu skolovat u Austriji.
@ScepanMahleni zato sto je to za tebe visa matematika a vjerovatno da se ulica ili trg zove drugacije nebi doslo do nezgode
Pjesak stvarno moze iznenaditi vozaća, bez obzira kojom brzinom vozi. Ali moram reci da su sarajevski taksisti jako bahati, ulijeću, pretjeći, prestrojavaju kao da te nema naporedo njih pa ako zakocis do tebe je. Kao da ja moram derati kocnice jer je taksista hej, elitni vozac!? Mislite te je ulica vasa, da mozete kako zelite.
svaka im cast al vala voze ko stola
stoka 😂