Sunita Hindić-Bošnjaković s gipsom na obje noge i u kolicima predata Tužilaštvu u Mostaru

Sunita Hindić-Bošnjaković s gipsom na obje noge i u kolicima predata Tužilaštvu u Mostaru
570
R. D.
5.10.2019. u 17:58
149
komentara
570

dijeljenja
1/6 Foto: Klix.ba
2/6 Foto: R. D./Klix.ba
3/6 Foto: R. D./Klix.ba
4/6 Foto: R. D./Klix.ba
5/6 Foto: R. D./Klix.ba
6/6 Foto: R. D./Klix.ba
Sunita Hindić-Bošnjaković predata je dana poslijepodne Tužilaštvu Hercegovačko-neretvanskog kantona nakon što je jutros ispitana u mostarskoj policiji pod sumnjom da se može dovesti u vezu s ubistvom hercegovačkog biznismena Nine Ivankovića (1964).
Hindić-Bošnjaković se sumnjiči da se može dovesti u vezu s ubistvom Ivakovića jučer ujutro. Ona se sinoć predala policiji u mjestu Turbe kod Travnika, a jutros u 5 sati je prebačena u mostarsku policiju.

Nakon kriminalističke obrade danas je predata Tužilaštvu gdje će biti ispitana, a potom će biti poznati detalji za šta se tačno sumnjiči. Osumnjičena se očito povrijedila dok je bila u bjekstvu s obzirom da su joj obje noge u gipsu. Ipak, očito je imala pomagača, s obzirom da je nakon nemilog događaja na Buni do kraja dana stigla u Turbe kod Travnika.Sunita Hindić-Bošnjaković ima 21 godinu i rodom je iz Travnika. Nezvanično saznajemo da je policiji kazala da je do ubistva Ivankovića došlo slučajno.

Ipak, nekoliko sati nakon ubistva koje se dogodilo u petak ujutro oko 7:15 sati, Hindić-Bošnjaković je bila nedostupna policijskim organima, da bi se potom predala.
Prijavi grešku


Komentari (149)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...