Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se hirurg,atomski fizicar i profesor nisu mogli dogovoriti oko patenta na kojem rade. Vidim " strucnjaci" osim cakija imaju i vatreno oruzje. Bas sexi.
Islamizirani srbi iz SDA su skoro istrjebili islamizirane Hrvate iz BiH. Najagresivniji među njima su islamizirani Srbi iz Sandzaka. Cijela SDA su islamizirani srbi, a vrh SDA posebice popunjen Sandzaklijama, najekstremnijim islamiziranim srbima.Oni su otjerali Hrvate iz središnje Bosne, a otjerat ce i zadnjeg islamiziranog Hrvata iz BiH, a tu planiraju naseliti migrante.
@fbuser1614032341 Selam brate Turcine, kako si?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gdje su oni sto govore neka migranata braća muslimani? Ima li vas da ovu bagru kuci odvedete? Da ih primite kao gosta da pijete kafu svaku jutro sa njima? Kakva crna braća, kakvi muslimani, vidis da se pobise izmedju sebe.
Ja ne kontam te price koje se vrte oko vjere.Jel to znaci ako je neko ove ili one vjere da je bezgrijesan i da se ne moras ustrucavati istog? Pobogu,ovo su divljaci pa koje god vjere bili!!
NESPOSOBNA DRZAVO tako vam i treba sad
jedno.je poginuti ( saobracajka, nesreca na radu...) a jedno je ubistvo,ali eto novinari ce ublaziti istinu po potrebi
Neka ih nek se uvjezbavaju, pa kad bosanci odu u evropu onda cemo njih mobilizovati u ARBIH i eto , mi radimo zaradjujemo a oni nam drzavu cuvju.. Nije taj nas Bake ni tako glup ha.
Mislim da je akademska rasprava bila između ortopeda i oralnih hirurga,čisto akademska rasprava bez potrebe uznemiravanja javnosti...upotrebljen je manji dio argumenata...zahvale g-đi Turkovič i MVP na intenzivnom medijskom lobiranju da ovakvi intelektualci bez viza ulaze u zemlju
Hapsi, zatvori, deportuj bagru!
Baketovi čokoladni bošnjaci, kako neko reče.
NIje poginula, nego UBIJENA ! Kakvi ste vi primitivni novinari.
Treba to sve pozatvarati i deportovati
Tako biva kad copy/paste Klix portal objavi prije par dana clanak u Krajini stanje odlicno, a danas sukob migranata, kako to odjednom ako je stanje dobro?
Šta ķažu neki dan poskupio prevoz nema migranata u Krajini...haha
Policija usk skroz zakazala,šetaju se migranti kud hoće i rade šta hoće,
vec lagano imaju i vatrena oruzija, jos malo i mozemo ocekivati paramilitarne formacije africkih zutara po bosni
Sljedbenici vjere pustinjskog varalice, i pedofila nije cudo da cijeli svijt mrzi vas, i cpvasu poganu religiju
Zamisli scenu da ispred kuce ti ostave mrtvog covjeka i djeca ti izadju u dvoriste da se igraju i ugledaju ga...
Cikoticu jel te stid ?
Nije, on je ratni locinac pod zastitom sda pa se svi cude sto muslice svi mrze