Crna hronika
0

Stigla poruka Sabine Milojević iz Njemačke?

FENA
Direktor policije RS-a, Uroš Pena potvrdio je danas kako je najbolja prijateljica Banjalučanke Sabine Milojević, dobila u subotu SMS poruku, navodno od Sabine iz Njemačke. Podsjećamo, Sabina Milojević je nestala u petak, 9. marta ove godine.

U ovoj poruci je, kako je naveo Pena, pisalo da se Sabina nalazi u Njemačkoj, da je "dobro i zdravo, ali da je tjeraju na neke gluposti".

Direktor entitetske policije Pena, kazao je da zajedno sa saradnicima pokušava da locira gdje se nalazi taj telefon jer je broj počinjao sa 99 49. Da li je zaista u Njemčkoj ili u Banjoj Luci, navodeći da je informacija u subotu proslijeđena i Interpolu.

Sabina Milojević je nestala u petak, 9. marta ove godine. Djevojka je oko 21.00 sati napustila porodičnu kuću da bi se našla sa prijateljicom, od kada joj se gubi svaki trag, a nestanak je sutradan policiji prijavila njena majka Emra Milojević.

Nedugo zatim u blizini banjalučkog Rebrovačkog mosta, na dijelu šetališta pored rijeke Vrbas, kojim se Sabina uputila da se nađe sa prijateljicom, pronađeni su njen mobilni telefon, traka za kosu i pinceta.