|

Stabilno stanje povrijeđenih u Lišnju

Stabilno stanje povrijeđenih u Lišnju
0
S
SRNA
11.11.2009. u 13:37
0
komentara
0

dijeljenja
Stabilno stanje povrijeđenih u Lišnju Klinički centar Banja Luka
Povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na magistralnom putu Prnjavor - Banjaluka, u mjestu Lišnja, zbrinuti su u Kliničkom centru Banjaluka i njihovo stanje je stabilno, potvrđeno je danas Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
Prema riječima načelnika Klinike Darka Golića, devetogodišnji Zoran Ćetojević je prvo hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, ali je danas premješten u Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju, jer je imao povrede kostiju lica.

Desetogodišnja Dajana Ćetojević hospitalizovana je u Klinici za dječiju hirurgiju na Odjeljenju intenzivne njege.

Prema riječima načelnika Klinike za dječiju hirurgiju Mirka Šatare, pacijentkinja je imala posjekotinu na glavi, zbrinuta je i u zadovoljavajućem je opštem stanju.

Devetogodišnja Brankica Vrhovac hospitalizovana je u Klinici za traumatologiju, gdje je, prema riječima načelnika klinike za traumatologiju Nikole Bojića, zbog otvorenog preloma natkoljenične kosti odmah operisanai i trenutno je u stabilnom stanju.

Bojić je potvrdio i da je vozač automobila "Fiat" Branko Vrhovac (25) hospitalizovan u Klinici za traumatologiju radi povrede koljena, gdje mu je urađena imobilizacija noge, te je danas otpušten na kućno liječenje.

Branko Vrhovac (25) i njegovi saputnici povrijeđeni su u saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 15.30 sati dogodila na magistralnom putu Prnjavor - Banjaluka, u mjestu Lišnja.

U nesreći su učestvovali putničko vozilo "Fiat" kojim je upravljao Vrhovac i teretno vozilo "volvo" kojim je upravljao Radislov Škovo (56).
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.