Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su krive gradske vlasti...Ako ostaneš živ tuži grad teraj do Strazbura ako treba dobices debelu odstetu
Radi nemara vlasti eto po glavi gradzanima,nadam se da je osoba dobro...
Jos samo Mostar u cijeloj BiH na nekim mjestima izgleda kao Hirošima.
U Mostaru ima 1000 neobnovljenih građevina jer su gradonačelnici Mostara Safet Orucevic i Ante Prskalo nakon njega sa stranačkim jaranima rastalili stotine miliona eura namijenjenih za obnovu. Svaka zgrada je mogla biti obnovljena 3x jer su pare za to DOBIJENE i Mostar je trebao da izgleda ko Dubai.
jel konstutitivni zid?
Uzp je kriv!!!
Nije prolaznik nego lik koji traži staro željezo.
Grad slucaj!
Nažalost takvih objekata ima širom BiH u strogom centru grada, trgovima šetnicama, za koje vlasnici nevode brigu a viši i niži nivoi vlasti ne donose zakone da se te objekte ukloni... Žalosno je to...
Cudna jada od Mostara grada
ruševina iz agresija na našu zemlju.........barem u Mostaru se može slobodno građanskim ratom nazvati. Huškanje SDA Klixa
Bože sacuvaj ginu nam gradjani zbog rusevina u centru grada 30 godina poslije rata. Da nisu nikada srusili te rusevine, a politicari ne znaju sta imaju, vile, keš na racunima, nekretnine od Beca do Turske, a mi obicni smrtnici trebamo da poginemo pod rusevinama. Za sve je ovo narod kriv, kakve idiote biraju pamto je nevjerovatno. Samo se naklepaju para za lijekova im trebalo!!!
i šta rade oni koji su ovo trebali već davno vidjeti kao opasnost za građane.primaju plate za ništa.Pa vi ama baš ništa ne radite.vas odgovorne treba dobro kazniti,gubljenjem radnog mjesta,da bi se probudili.
To ti je suverena,hihi...ccc
Znamo da je ovaj grad predmetom ne rjesenih odnosa Bosnjaka i Hravata i da je zelja Hrvatskog puka u BIH da ima u svom posjedu jedna veci grad.Naravno da se Bosnjaci ne mogu i nece odreci Bisera na Nertvi glavnog grada Hercegovine.Oni koji se deklarisu kao multinacinalisti i koji su za Gradjansku verziju drzave uredjenja bi radije vidjeli Hrvatta kao Gradonacelnika doveli ovaj grad jos jedna mandat u nezavidan polozaj.
Sve ovakve objekte u drzavi treba srusiti. Osim sto grozno izgleda opasno je po stanovnistvoa, a NIKAKVE svrhe nema.
U ovaj objekat dolaze narkomani jedan dedo je dugo godina drzao 4 koze i nesto ovaca tu u napustenom objektu
Centar grada inače, Mostar sa ovim ruševinama izgleda kao Gaza.