Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je bio sin nekog političara to bi se svaki kamen preokrenuo, potraga ne bi započela 5 sati iza nesreće već 5 minuta iza nesreće. Pa vi šutite nacionalistička gamadi i kažite kako nam je Vlast dobra !
Vlast VAM je dobra :D šta se žališ
nemojte me pogresno shvatiti.. ali tako mi je drago sto su momka koji je skocio tj. HEROJA prvog nasli da mu se duša smiri i porodici olakša. svaka ti cast herojcino. a nadam se da ce i momka koji je upao naci uskoro. rahmet vam duši porodici sabur.
nazalost ovaj drugi nije upao nego se dva puta svjesno bacio u miljacku ali u svakom slucaju rahmet im dusi i ja narocito zalim heroja koji je skocio da spasi druga..
Meni nije ni herojstvo ni junastvo skakati u nabujalu rijeku gdje znas da ni teoretske sanse nemas da se izvuces... I negdje citam da pozivaju gradjane da pomognu... Da je kopnena potraga svi bi se ukljucili ovako.. Smijesno...
oko miljacke je trebalo napravit davno ogeadu na svim mjestima
@dis3 A kad bi ogradu prikopčali na ~380V? Nešto kao u Aušvicu. Mislim da bi to spriječilo utapanje.
Velika tuga i ogromna agonija
Ne bih da me se pogresno shvati, zali Boze svakog izgubljenog zivota. Vratite se par mjeseci unazad, kad su 3-ica momaka sletili sa vozilom u rijeku. Dvoica su nadeni, a koliko sam upratio jedan jos nije-nazalost. Uporedbe radi, tad se vrlo malo angazovalo na trazenju, a sad se ukljucila cak i RS u pretrazivanju i cak stotine ljudi vise. Ne vidim razliku izmedu svakog covjeka, zar je neko vise vrijedan neko manje :( bar za roditelje nastradalih je to sok. Nikom se ne desilo....
@istinaonama999 Nisam htio iz postovanja prema stradalim napisati tako, al sam na blazi nacin opisao istu misao. Nazalost je tako, sve se svelo na finansije, ljudskost je propala vrlina.
Ovde nisu pare u pitanju, jer ne vjerujem da je iko išta od rodbine platio za ovu potragu. Jednostavno, to se tako gleda, ako je neko sirotinja, kao da manje vrijedi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)