{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Šok u porodici Mališ: Autobus sletio sa kolovoza u dvorište kuće

S
3.3.2015. u 12:35
14
70
Šok u porodici Mališ: Autobus sletio sa kolovoza u dvorište kuće
14
Autobus prevoznika "Jugoprevoz Gacko", koji je saobraćao na liniji Nevesinje - Beograd, sletio je sa kolovoza u mjestu Bukovica i zaustavio se u dvorištu kuće porodice Mališ, ali niko od putnika nije povrijeđen.
Foto: SRNA
Foto: SRNA


Nezgoda se dogodila sinoć oko 22:30 sati, a iz fočanske policije Srni je rečeno da je uzrok slijetanja autobusa, najvjerovatnije, neprilagođena brzina uslovima i stanju puta.

Autobus, u kojem je bilo šest putnika, sa kolovoza je skliznuo u krivini, izvalivši pet stubova kolobrana, koji ga je zaustavio da ne udari u staru i trošnu kuću i sleti u rijeku Drinu.

Foto: SRNA
Foto: SRNA


Mila Mališ kaže da su ona i njena majka i brat, sa kojima živi, pretrpjeli veliki šok.

"Taman smo bili legli kada smo začuli pomaganje ljudi. Lupali su na vrata, tražili vode. Svi smo se prepali, još smo u šoku", priča Mališeva.

Ona kaže da je malo nedostajalo da njena porodica nastrada. "Bogu se molimo i zahvaljujemo što nas autobus nije zgnjavio. Izvalio je stubove, malo je falilo da udari u kuću, da nas skroz zgnjavi i odnese u baštu prema Drini", rekla je Mališeva.

Foto: SRNA
Foto: SRNA


Ona je dodala da je jedan putnik, koji je putovao za Beograd, sjeo u prvi naredni autobus koji je ubrzo naišao, dok su ostali putnici automobilima prevezeni do Foče, koja je udaljena sedam kilometara od Bukovice.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: