{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Šok u porodici Mališ: Autobus sletio sa kolovoza u dvorište kuće

S
3.3.2015. u 12:35
14
70
Šok u porodici Mališ: Autobus sletio sa kolovoza u dvorište kuće
14
Autobus prevoznika "Jugoprevoz Gacko", koji je saobraćao na liniji Nevesinje - Beograd, sletio je sa kolovoza u mjestu Bukovica i zaustavio se u dvorištu kuće porodice Mališ, ali niko od putnika nije povrijeđen.
Foto: SRNA
Foto: SRNA


Nezgoda se dogodila sinoć oko 22:30 sati, a iz fočanske policije Srni je rečeno da je uzrok slijetanja autobusa, najvjerovatnije, neprilagođena brzina uslovima i stanju puta.

Autobus, u kojem je bilo šest putnika, sa kolovoza je skliznuo u krivini, izvalivši pet stubova kolobrana, koji ga je zaustavio da ne udari u staru i trošnu kuću i sleti u rijeku Drinu.

Foto: SRNA
Foto: SRNA


Mila Mališ kaže da su ona i njena majka i brat, sa kojima živi, pretrpjeli veliki šok.

"Taman smo bili legli kada smo začuli pomaganje ljudi. Lupali su na vrata, tražili vode. Svi smo se prepali, još smo u šoku", priča Mališeva.

Ona kaže da je malo nedostajalo da njena porodica nastrada. "Bogu se molimo i zahvaljujemo što nas autobus nije zgnjavio. Izvalio je stubove, malo je falilo da udari u kuću, da nas skroz zgnjavi i odnese u baštu prema Drini", rekla je Mališeva.

Foto: SRNA
Foto: SRNA


Ona je dodala da je jedan putnik, koji je putovao za Beograd, sjeo u prvi naredni autobus koji je ubrzo naišao, dok su ostali putnici automobilima prevezeni do Foče, koja je udaljena sedam kilometara od Bukovice.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: