Stravičan sudar
0

Šipovo: Poginula oba vozača, četiri osobe teško povrijeđene

Piše: D. T.
Dvije osobe su poginule, a četiri teško povrijeđene u stavičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u subotu rano ujutro dogodila u Šipovu, potvrđeno je portalu Sarajevo-x.com u Centru javne bezbjednosti Banja Luka.

Prema informacijama iz policije tragedija se dogodila oko 3:40 sati u blizini mosta preko rijeke Janj, na regionalnom putu koji vodi od Šipova ka Kupresu.

Iako u policiji nisu iznosili detalje nesreće, nezvanično saznajemo da su se nedaleko od poznate šipovske gostione "Hladna voda“, sudarili automobili Golf i Škoda te da su poginula obojica vozača.

Nezvanično, njihovi incijali su V.J. i G.S., a obojica su iz okoline Šipova. Ostali povrijeđeni su bili saputnici u vozilima, koja su se sudarila direktno.

"Tačan uzrok nesreće još se utvrđuje i mi za sada ne možemo iznositi detalje slučaja“, kratko su nam rekli u Centru javne bezbjednosti Banja Luka.

Portal Sarajevo-x.com saznaje da je automobil Golf vozio V. J., koji se kretao prema Šipovu, dok je za volanom Škode bio G. S., koji je vozio iz centra grada.