|

Sin Hanke Paldum ranjen u pucnjavi

Sin Hanke Paldum ranjen u pucnjavi
2
S
Piše: N. J.
25.2.2011. u 14:44
114
komentara
2

dijeljenja
Sin Hanke Paldum ranjen u pucnjavi Foto: Ilustracija
Sin popularne pjevačice Hanke Paldum, Mirzad Brkić (1985), povrijeđen je u pucnjavi u Sarajevu koja se dogodila u noći na petak.
Kako nam je rečeno u bolnici Koševo, Brkić je dovezen u bolnicu u petak oko 3:40 sati, gdje je konstatovano da je zadobio prostrjelnu ranu desne potkoljenice, koljena i natkoljenice. Rana mu je previjena, nakon čega je Brkić, uprkos preporukama ljekara da ostane na liječenju, samovoljno napustio bolnicu. Rane koje je zadobio su najvjerovatnije od jednog metka, kažu u bolnici.

Brkić, kako smo saznali, nije ni sarajevskoj policiji želio otkriti šta se tačno desilo. Čak, pojedini mediji prenose izjave i Mirzada i njegove majke Hanke Paldum, kojima oni negiraju da je uopće došlo do ranjavanja. Hanka Paldum je istakla kako su i ona i njen sin bili na proslavi Željinog 90. rođendana u Holiday Innu, nakon čega su se bez ikakvih problema vratili kući u petak oko 1:30 sati.

U augustu 2005. Mirzad je zajedno sa Mevludinom Velagićem teško je povrijeđen u masovnoj tuči ispred ugostiteljskog objekta "Boemi" u centru Sarajeva. Mevludina i Mirzada su, prema informacijama koje je tada policija saopštila, pretukli Edin Bašić i Almir Bajrović, izbacivači u "Boemima".
Prijavi grešku


Komentari (114)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...