Banja Luka
0

Sedamnaestogodišnjak zboden nožem

SRNA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Sedamnaestogodišnji Lj.M., učenik trećeg razreda Srednje tehničke škole u Banjaluci, izboden je nožem na autobuskoj stanici kod Medicinske elektronike, kada ga je napala grupa nepoznatih mladića, objavile su 'Nezavisne novine'.

U Centru javne bezbjednosti (CJB) Banjaluka potvrđeno je da je slučaj prijavljen danas oko 14.00 časova, nakon čega je na mjesto napada upućena dežurna patrola.

Izvor "Nezavisnih" blizak istrazi ispričao je da su četvorica mladića napala Lj.M. u trenutku dok je čekao autobus.

"Nakon potjere napadači su sustigli Lj.M., a zatim ga je jedan od njih nožem ubo u rame", navodi isti izvor i dodaje da je ubrzo utvrđen identitet mladića koji je nožem ubo Lj.M.

Izvor blizak istrazi navodi da je samo nakon nekoliko minuta policija utvrdila da je napadač 17-godišnji D.P. iz Debeljaka, za kojim se intenzivno traga.

Iz banjalučkog Kliničkog centra saopšteno je da je povrijeđeni Lj.M. odmah po prijemu upućen u operacionu salu.

Neimenovani očevici obračuna ispričali su da se sve desilo u nekoliko minuta.

"Sve je bilo mirno, a odjednom su neki momci s autobuske stanice počeli trčati preko auta parkiranih kod Medicinske elektronike. Vidio sam da grupa od četiri do pet momaka trči za jednim mladićem. Sustigli su ga, a onda ga je jedan iz one grupe ubo. Vidio sam da je vrh noža bukvalno prošao kroz rame nesrećnog mladića", ispričao je očevidac koji je želio ostati anoniman.