|

Sarajevska policija traga za razbojnikom Adnanom Bajrićem

Sarajevska policija traga za razbojnikom Adnanom Bajrićem
339
Dž. L.
7.11.2019. u 14:18
83
komentara
339

dijeljenja
Sarajevska policija traga za razbojnikom Adnanom Bajrićem Adnan Bajrić (Foto: MUP KS)
Sarajevski policajci obavijestili su javnost da tragaju za razbojnikom Adnanom Bajrićem koji se tereti za razbojništvo počinjeno jučer ujutru u ulici Salke Lagumdžije u općini Novi Grad.
Kako je saioopćeno, policijski službenici Odjeljenja za imovinske delikte Sektora kriminalističke policije, Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo tragaju za 42-godišnjim Bajrićem, sinom Ahmeta, koji je inače rođen u Doboju gdje ima prijavljeno mjesto prebivališta.

Bajrić inače boravi kao podstanar u iznajmljenim kućama i stanovima na području Kantona Sarajevo, kažu iuz MUP-a KS."Molimo građane da, ukoliko posjeduju informacije o kretanju ili boravku pomenute osobe, o tome obavijeste Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na brojeve telefona: 033/ 206-666 ili 122, odnosno najbližu policijsku stanicu", pozivaju iz MUP-a KS.

Bajrić je jučer u Novom Gradu uz prijetnju pištoljem otuđio od B. L. iz Mokrog određenu sumu novca, nanijevši joj povrede, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu. Povrijeđenoj su ekipe Hitne pomoći ukazale ljekarsku pomoć, a potom je prevezena u sarajevsku bolnicu gdje su joj konstatovane teške tjelesne povrede.
Prijavi grešku


Komentari (83)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...