Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povod sukoba rasprava o kibernetici...
nije tučnjava, već je migrant zbo prodavača novina, kojem je prethodno tražio novac i mobitel...
Treba sve migrante pokupit i u zgradu kantona ih zatvorit pa nek zastupnici i vlada brinu o njima
Čovjek je invalid i prodaje novine za 150 maraka samo da bi zaradio nekako novac za svoju porodicu i svako jutro od 5 do najvećih vrućina prodaje novine po gradu... Sram da bude sve ove bolesnike u komentarima koji pišu svakakva mišljenja o situaciji bez da znaju i 1 trunku istine!
Aman ljudi, čovjek je dostavljač novina za trafike, i jasno je kao dan da on mora ustati ranije i početi sa svojim poslom dok mi još uvjek spavamo, ali ono što klix nije saznao, a trebao je, to je da na tog čovjeka koji dostavlja štampu, je izvršio napad nepoznati migrant koji je tražio novac i radnika izranjavao nožem na radnom zadatku.
sefikova raja izbora čovjeka na pravdi boga. dok njihov sponzor bakir sjedi sa gorilama i gleda bezbrizno tekmu i živi u nekom svom filmu ne obraćajući pažnju šta se u zemlji desava.
Eto vam brace migranata, trazili ste eto vam ga, hebali vas oni glupe
U četiri u jutro uvijek su teške teme i laki živci. Rezultat je vazda isti.
Čovjek je napadnut na poslu od strane migranta. Toliko o tome.
ili migrant ili zahiragić, treće nema
Ovog nema ni u Venecueli
Kriva je pljeska kod Taleta
Ove migrantske horde i teroriste stiti SDA i islamska zajednica sa kjafirom Kavazovicem na celu koji ove teroriste naziva muhadzirima i usporedjuje ih sa nama kad smo mi bili muhadziri 90-ih godina.Zato su ukinuli kanal Fatmira Alispahica i njegovu emisiju Defter Hefte jer sve razotkriva ko su SDA i IZ.
Ukinuli Fatmira neeeee najpostenijeg i najjispravnijeg mumina vjernika insana muslimana,kriv je otkrivao krimal islamske zajednice i sda al neka nije nicija do sabaha gorila pa nece ni njihova ccc
E da mi je vidjeti ko se bode u 7 ujutro …
Migrant izbo muskarca nozem.. Pa recite kako vam ih je zao.. Pu!
Hocete li i dalje udjeljivati sadaku na semaforima ili kupovati maramice od migrantima, da nas sutra lakse mogu zbosti nozem? Samo jedan dan da ih se ignorise, otisli bi sami!
Pa mu opet daj marku,treba ih nogama gazoti
Napadač je ilegalni migrant koji je nezakonito ušao u BiH, nezakonito se smuca po Sarajevu naoružan hladnim oružjem. Klix- ov novinar to zna, ali su neki mediji potkupljeni od IOM, Ili im je zaprijećeno od SDA ili IZ.
Hmmm, vrlo lako moguće, jer, eto, klixov novinar "pojma nema šta je to bilo" ali eto, piše o tome.