Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuga i zalost, ako je ovo roditelju uradio sta bi nekom drugom. Uvesti dozivotnu i smrtnu obavezno !
Smrtna kazna jedino rjesenje.
I to na javnom mjestu.
Najprije treba nać razlog zbog kojeg je uradio ovo. Pa onda neko rješenje. A vjerujem da je u većini slučajeva droga.
Moj Jusmile Eminiću Allah ti se smilovao !!! Gdje ces na oca svoga …
Bašum sagosum
Danas mi sin dolazi u posjetu. Prvo ću ga na vratima pretresti da ne nosi benzin.
Umro Vahid Zajko Žuti
To je ta demokratima , bez smrtnih kazni , svak ima pravo na život. Sad će gospodin fino u zatvor , tamo će imati fino jest, pit, cigare ako puši, a placas ti ko građanin. Zamisli ti normalan čovjek , neko ti ne daj bože u ime člana porodice , taj ode u zatvor i tebi skida s plate da ga hrane tamo i da živi. Za ubice samo smrtna kazna , ubiješ nekog isto ti se vrati i ćao.
E moj Jusmile
Kako starim dusa me sve vise boli radi nepravde. Zao mi je sto sto je ovaj ciko u bolovima preselio i u tim godinaa. Nek mu je laka zemlja. Amin
pregorio covjek kao moja graficka rip
Napraviš odhraniš s mukom i još te na kraju zapali...mamlaza monstruma objesiti na nadvožnjak u Buća potoku sa direktnim prenosom na bht
BITNO JE DA JE ON OD RANIJE POZNAT POLICIJI. ETO NAMA NAŠE DRŽAVE,ETO NAMA "NAŠE" SDA, FUJ. NISU U STANJU RIJEŠITI SLUČAJ DŽENANA MEMIĆA 7 GODINA. HODAJU KLOŠARI,UBICE,KRIMIMALCI,SVI NOSAJU PIŠTOLJE I OPET DAJ SDA. MA MRŠ.
Jadan covjek, kroz kakve je muke prosao u protekla 24sata..
Ne volim serijatske zakone ali u ovom slucaju bih se slozio da kazna bude " oko za oko,zub za zub". Treba stoku zapaliti i vratiti mu na isti nacin na koji je on postupio prema svom ocu.
@BenjaminZuban ti rece da si dosao iz Rijeke osobnim automobilom da glasas a komentarises sta se desava u KS.Kao sto rekon na jednom prethodnom clankz nisi ti Rijeku ni na slici vidio.
uhapšen zato što je pobjegao s mjesta zločina?? a ne zato što je osumnjičen da je zapalio svog oca??
De nemojte osuđivati na portalima. Treba znati razloge zašto je to sin napravio, a to može samo sud.
U svakoj troćoj porodici ima nasilja. Ko zna kakav je bio otac. Zašto službe nisu reagovale. Zato sud treba razjasniti