Crna hronika
21

Sarajevo: Četiri osobe povrijeđene u dva udesa u Nedžarićima

Piše: N. J.
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Četiri osobe su povrijeđene u dvije saobraćajne nesreće koje su se jutros dogodile u sarajevskom naselju Nedžarići, potvrđeno je za Klix.ba u MUP-u Kantona Sarajevo.

Prema informacijama iz policije, vozač Peugeota jutros je udario u tramvajsko stajalište u Nedžarićima, pri čemu je lakše povrijeđena jedna osoba.

Druga nesreća dogodila se oko 3:30 sati na raskrsnici ulica Džemala Bijedića, X transferzala i Bulevar Meše Selimovića, gdje su se sudarili VW Polo i Golf 3.

Jedna putnica iz Pola, inicijala K. S., je teško povrijeđena, dok je njena saputnica A. B. prošla sa lakšim povredama. U Golfu je teške povrede zadobio putnik B. N.

Na uviđaj su izašli pripadnici MUP-a KS.

U bolnici Koševo za Klix.ba je rečeno da je K. S. (1991) zadobila frakturu čeone kosti te kontuzije glave i mozga pa je zadržana na Klinici za neurohirurgiju. B. N. (1990) je također smješten na Klinici za neurohirurgiju budući da je zadobio povrede glave, dok je A. B. (1990) prošla sa lakšim povredama glave i desne natkoljenice, te je nakon ljekarske intervencije puštena kući.