Crna hronika
0

Saobraćajna nezgoda u ul. Bulevar Meše Selimovića

Klix.ba
Jučer, 27. juna oko 17.50 sati, u ulici Bulevar Meše Selimovića, općina Novi Grad Sarajevo, dogodila se saobraćajna nezgoda.

Tom prilikom došlo je do udara u stub ulične rasvjete putničkog motornog vozila marke "fiat tipo", reg. oznake 105-J-023, kojim je upravljao V.J., rođen 1984. u Sarajevu, gdje je i nastanjen. Od siline udara vozilo se odbilo u lijevu stranu i udarilo u putničko motorno vozilo marke "VW golf 2", reg. oznake 144-J-278, kojim je upravljao K.S., rođen 1975. u Priboju, nastanjen na Ilidži. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobili su putnici iz vozila "fiat", R.A., rođen 1980. u Sarajevu, gdje je i nastanjen i Š.Ž., rođen 1982. u Sarajevu, gdje je i nastanjen, a ljekarska pomoć im je ukazana u Kliničkom centru bolnice Koševo, gdje je na Odjeljenju C-3, R.A. zadržan na daljem liječenju. Lakše tjelesne povrede je zadobio V.J., a ljekarska pomoć mu je ukazana u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.

O ovom događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili službenici policije MUP-a Kantona Sarajevo.