Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam nista protiv tih auta ali izgleda sve isti vozaci voze BMW od 5 000 do 10 000 KM i Audi A3 isto od 5 000 do 10 000 KM kredit auto i svjetla led hebo gume i ostalo
Inace u Vitezu su najjači od najjačih vozaca....a uglavnom završavaju na krovu...sa sljivama na ocima ili krajnjem slucaju na groblju. Zaista je vrijeme da prestanetw sa klincenjem jer vam je mozak a i sposobnosti kao zrno graska.
hoce to kad se sporo vozi
Braca malo flexo i gasiro. Trenerka, torbica, shisha i slupan bmw xD Omladina je nase bogatstvo
Imao e46 ,9 godina ,sad uzeo f30, nikad vrdno nije, normalna voznja kao i svaki drugo vozilo koje voziš, samo sve 4 gume moraju biti dobre
A gume mlade. Tek im pošle rasti šare.
cudi me jer to su inace jako stabilni auti
kojom brzinom moras voziti da bi zavrsio na krovu..samo kreten to moze uraditi
Vecinom se desi onim koji misle da znaju bolje od ogranicenja brzine, jos na to puna linija, kakoje mogao izgubiti kontrolu kad je "drajver"?
"Punoljetni" benvej sa celavim gumama nista cudno
sad mu je lakse da stavi zimske gume
Kod BMW-a nema 'normalnog' sudara, sve je ili izvrtanje na krov ili neka druga 'totalka'. 😁
Uputiti zalbu u BMW Minhen, ne valjaju im auta, samo teski sudari sa njima... Nesto nije u redu
da pisu gluposti . znam covjeka licno, parkirao da ugradi akrapovica. kakvo prevrtanje sta vam je
Kako bolan kažeš auto završilo na krovu a ja ga vidim naulici. Do duše jest malo krivina ali tu je to.
Ljudi nek je ziva glava mozda nije brzina ruzni su komentari pravo pozdrav.
Nego koji razlog moze biti? Puna linija, ogranicenje i sigurno se pridrzavao i brzine i uslova na putu, pa zasto je zavrsio na krovu? Izgubio BMW balans?
Po koji put vise na istom mjestu.
Ovo na brzoj Lašvanskoj cesti? Onoj napravlejnoj od klirinssškog duga? Što je Fadil otvorio presijecanjem vrpce, po povratku sa otvaranja HE Vranduk?
Zdrav odozdo.