Crna hronika
0

Saobraćajna nesreća kod Doboja: Povrijeđeno osam osoba, među kojima i dijete

SRNA
Osam osoba, među kojima i osmogodišnje dijete, povrijeđeno je u saobraćajnoj nesreći u naselju Ritešić, na dionici magistralnog puta Doboj - Derventa, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Povrede su zadobili žena koja je vozila automobil marke Fiat A.S.K, suvozač A.S. iz Sarajeva i šesnaestogodišnjakinja iz Vogošće, te vozač automobila marke Renault D.Đ, suvozač G.Đ, putnici S.Đ, D.V. i osmogodišnje dijete, svi iz Dervente.

Svi su prevezeni u dobojsku bolnice i zadržani su na liječenju.

Sabraćajna nezgoda dogodila se jučer kada je vozač Passat A.S. iz Hadžića počeo da pretiče drugo vozilo u momentu kada je iz suprotnog smjera naišao Renault.

Vozač Renaulta pokušao je da izbjegne sudar tako što je skrenuo na travu pored kolovoza, ali se vozilo zanijelo i udarilo u automobil Fiat.

Nakon udesa vozač Passata nastavio je kretanje, a policija ga je zaustavila tek u Sijekovcu, u opštini Brod, nakon čega je vraćen na mjesto gdje se dogodila nezgoda.

On je potom saslušan u službenim prostorijama Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, čiji su pripadnici obavili uviđaj.