Crna hronika
0

Samir Serdarević pronađen mrtav ispod Avijatičarskog mosta

FENA
Jučer je policijskoj upravi Mostar oko 17.20 sati Lucija S. iz Međugorja prijavila je da joj je u njenoj radnji u Međugorju njemački državljanin Frank H. kazao kako je u blizini Avijatičarskog mosta u Mostara vidio nepoznat muški leš.

Pripadnici policije izašli su na navedeno mjesto i našli muški leš u dobi od 40-ak godina koji je bio u poodmakloj fazi raspadanja. Blizu leša nađen je i novčanik s ličnom kartom na ime Samira Serdarevića (1965) iz Mostara.

Za Samirom Serdarevićem raspisana je potraga 15. jula 2007. godine nakon što je brat od navedenog prijavio njegov nestanak. Tijelo je prebačeno u mrtvačnicu Bijeli Brijeg gdje će se po nalogu tužitelja izvršiti obdukcija.

Osim toga, u protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) registrirano je 11 prijava koje se odnose na opći kriminal, a u oblasti sigurnosti prometa registrirano je sedam saobraćajnih nesreća, u kojima su tri osobe zadobile lake ozljede.

Policijskoj upravi Konjic, 16. jula prijavila je Anisa H. da je tijekom noći izvršena provala u ljekarnu, koja se nalazi u sastavu poliklinike "Hadžihuseinović" u Željezničkoj ulici.

Policija je obavila očevid te utvrdila da je otuđen novac i izvjesna količina tableta. Zbog osnova sumnje da je izvršio provalnu krađu u spomenutu ljekarnu, policija je lišila su slobode H. L.(1979) iz Konjica, o čemu je upoznat i tužitelj. U toku je kriminalistička obrada.

Zulfo Č. prijavio je Policijskoj upravi Mostar da mu je u noći na 16. jula s parkinga u Titovoj ulici ukradeno vozilo "passat" norveških registarcijskih oznaka. S događajem je upoznat Odjel krim.policije, navodi se u priopćenju MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.