Crna hronika
0

Registrirano 17 prijava građana koje se odnose na opći kriminalitet

FENA
Za protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 17 prijava građana koje se odnose na opći kriminalitet, priopćeno je iz MUP-a te županije.

U oblasti sigurnosti prometa registrirano je 9 prometnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede.

PS Mostar Jug prijavljeno je da je tijekom noći nepoznati počinitelj izvršio provalnu krađu u priručno skladište separacije "Aridos“ d.o.o. u Gornjoj Jasenici.

Tom prilikom otuđeno je oko 50 metara elektro kabla, a na istoj lokaciji i u istom vremenskom razdoblju otuđena je baterija-akumulator marke "Top-la" 12 V 135 Ah, te iz parkiranog teretnog motornog vozila 50 litara nafte.

Također, istog dana službenik PS Mostar Centar u Ulici hercegovačke brigade, u blizini Carinskog mosta zaustavio je P.Dž. (1979) i I.Z. (1981), obojica iz Mostara, te je I.Z. dragovoljno predao jedan papirni omot s 50 grama suhe zeljaste tvari koja asocira na opojnu drogu marihuanu. Spomenuti su privedeni u prostorije Policijske stanice, a tijekom krim. obrade P.Dž. je predao još jedan papirni omot s 50 grama i jednu teglu suhe zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na marihuanu.