Banja Luka
0

Radnik "Čistoće" ubijen u iznajmljenom stanu?!

Piše: V. T.
(Foto: Fotoservis)
Momčilo Grbić (35) iz Rekavica kod Banje Luke nađen je u utorak mrtav u izjamljenom stanu u banjalučkom naselju Kočićev vijenac, a prvi rezultati istrage pokazali su da je po svemu sudeći ubijen!

U banjalučkoj policiji za Sarajevo-x.com su potvrdili da postoji osnovana sumnja da je riječ o ubistvu, zbog čega je već privedeno nekoliko osoba.

“One će, nakon saslušanja, biti podvrgnute poligrafskom ispitivanju, pa još ne možemo tvrditi da se radi o osumnjičenima”, rekli su u banjalučkoj policiji, ne želeći otkrivati imena privedenih.

Grbićevo tijelo, koje je u iznajmljenom stanu ležalo najmanje tri dana, u popodnevnim satima pronašli su vatrogasci i policija, koji su na poziv Momčilovih radnih kolega provalili u stan.

Kako saznajemo, na lešu su bili vidljivi tragovi nasilja, a Grbić je ležao u lokvi krvi. Na mjestu događaja ubrzo se pojavila i dežurna tužiteljica banjalučkog Okružnog tužilaštva, koja je zajedno sa istražiocima prisustvovala uviđaju.

Stanovnici zgrade u Ulice Radoja Domanovića, gde je Grbić živio posljednjih nekoliko mjeseci, ispričali su nam da je Momčilo radio u gradskom komunalnom preduzeću "Čistoća". Komšije navode da je ubijeni bio dobra i poštena osoba, koja je od svog rada zarađivala za život.

Prema tvrdnjama mještana, Grbić je posljednji put viđen u subotu uvečer, kada su ga posjetili djevojka i jedan prijatelj.

"Nešto su navodno slavili u stanu, ali ga od tada više niko od komšija nije vidio", kratko su nam ispričali šokirani stanari, koji su i sami bili zbunjeni vidjevši policijske trake oko svoje zgrade.

Momčilovo tijelo već nekoliko dana je ležalo u stanu koji se nalazi u suterenu stambene zgrade, što potvrđuje činjenica da se iz stana nakon provaljivanja već počeo širiti smrad.