Zvornik
0

Putnice povrijeđene u autobusnoj nesreći u stabilnom stanju

SRNA
Zvornik (Foto: Arhiv)
Zvornik (Foto: Arhiv)
U ambulantu Opšte bolnice u Zvorniku hospitalizovano je 28 pacijenata povrijeđenih u sinoćnjoj saobraćajnoj nezgodi kod Vlasenice, od kojih je dvoje zadržano u zvorničkoj bolnici, a jedno lice prebačeno u bolnicu u Bijeljinu.

Dežurni hirurg Opšte bolnice u Zvorniku Lazar Prodanović izjavio je danas novinarima da je sinoć teže povrijeđena Ružica Reljić iz Zvornika, koja ima prelom lijeve nadlaktične kosti, zbog čega će najvjerovatnije biti operisana, te perelom stidne kosti na lijevoj strani.

On je potvrdio da je bolesnica u stabilnom stanju i nalazi se na Odjeljenju za intenzivnu njegu u Zvorniku.

Pacijentkinja Cvijanka Ostojić iz Bijeljine primljena je sa kontuzijom grudnog koša, glave i tijela i sa posjekotinama lijeve čeone regije, ali su pretrage pokazale da nema povreda trbušnih organa. Njeno stanje je stabilno, ali će biti nekoliko dana zadržana u bolnici. 

Prodanović nije mogao govoriti o zdravstvenom stanju treće osobe, koja je hospitalizovana u Bijeljini, i takođe zadobila teže tjelesne povrede u sinoćnjoj nezgodi kod Vlasenice.

Tri lica su povrijeđena teže, a 32 lakše u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u mjestu Tugovo, na dionici magistralnog puta Han-Pijesak - Vlasenica, saopšteno je jutros iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Bijeljina.

Nesreća se dogodila sinoć oko 20,15 časova kada je autobus kojim su se vjernici vraćali sa pokloničkog putovanja u Manastir Ostrog i sletio sa kolovoza iz za sada neutvrđenih razloga.