Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CSI Sarajevo!
Hahaha👍
@KraljFahdBosnjak E vidis sabane razliku izmedju ovog iznad komentara, broja lajkova i broja negtivnih kod tebe. Govori li ti ista to?
Hodam danas gradom spuštam se niz pokretne stepenice na stupu prolazi frajer koji se gura brada hiljadu tetovaža i miris i okreće se meni nešto! Eto kako se dolazi do verbalnoh sukoba i kako vam nastaje pucnjava! Nema kulture ovdje davno je to izumrlo sad je ovdje svake sedmice po jedna pucnjava u Sarajevu! I onda kako da volim Sarajevo?
Ko se boji da živi u Dodge Cityju, neka seli, kukavice nam ne trebaju!
Allahu Akbar trtrtrtrtrtrtrt
situacija zadovoljavajuca....
Meni je jedan vlasnik kafića na Pofalicima htio pucati u koljena, da nije taj...
Hajde aplauz za ovog bulevara to majmune
klixtoris=jeftini onlajn tablojid ala kurir.rs il avaz.
Nisu se mogli dogovoriti ko ce platiti 😂
Vidi policija radi svoj poso ja mislio da nisu ostali da krece eeee moja drzavo jadna li si
GTA Sarajevo multiplayer puca kako ko hoće zakon je lahak itd sve isto!
šteta samo ranjen! a mora da je duša neka u pitanju kreno kući da uči za ispit i neko ga upuco
Bakire kad svi izađemo iz BIH i ti nas otjeraš u njemačku kad se vize puste! Molim te pogasi sva svjetla po ulici da đabe struju ne trošiš, da imaš više para!
Cim dzuma prodje odmah se povampire
S̳a̳m̳o̳ ̳n̳e̳k̳ ̳s̳e̳ ̳p̳u̳c̳a̳ ̳b̳r̳a̳t̳e̳ ̳m̳o̳j̳
Nove generacije će donijeti najviše debila što je grad mogao imati , tučnjava ce biti sve više i više pa će i pucnjava bit sve više i više mada i ovo svako 7 dana pucnjava je malo koliko budala trenutno živi u ovom gradu, biće ovdje po 2 pucnjave dnevno, samo da se ovi debili što su s kantera prešli na šiše počnu drogirati..ode to u krasni..