Crna hronika
0

Pucnjava i ranjavanje u Gradišci i Banjoj Luci

FENA
Gradiška
Gradiška
U Gradišci je sinoć oko 19.30 sati ispred ugostiteljskog objekta ''Kastelo'' došlo do ranjavanja dviju osoba, a jedna je u tuči povrijeđena.

Na osnovu izvršenog uviđaja, nađenih tragova na licu mjesta i na osnovu preduzetih drugih mjera i radnji konstatovano je da je počinilac navedenog djela ispalio tri hitca iz vatrenog oružja i tom prilikom zadao prostrijelne rane u predjelu donjih ekstremiteta D.K. (1982.) i Ž.G. (1979.), dok je N.G. (1981.) od za sada više neidentifikovanih osoba koje su učestvovale u tuči zadobio povrede.

Povrijeđene osobe nalaze se na liječenju u Općoj bolnici Gradiška. Preduzimanjem operativno-taktičkih i istražnih mjera i radnji pripadnici PS Gradiška identifikovali su dva izvršioca koji su trenutno u bjekstvu i za njima se intenzivno traga.

Drugi slučaj ranjavanja desio se u Banjoj Luci, u ulici Grčka, jutros oko 03.00 sata, kada je R.S. (1966.) hicima iz vatrenog oružja (pištolja) zadao prostrijelnu ranu u predjelu lijeve potkoljenice D.L (1975.) iz Banje Luke.

Banjalučka policija uhapsila je počinioca i nad njim je u toku kriminalistička obrada, saopćeno je iz CJB Banja Luka.