{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Provalnik ranio policajca

F
7.3.2009. u 18:18
0
0
Provalnik ranio policajca
0
Provalnik ranio policajca
Jutros oko 01,55 sati policijski službenik, koji je obavljao redovnu pozornu službu u naselju Novo Brčko, obavijestio je policiju da je došlo do aktiviranja protuprovalnog alarma na jednom trgovinskom objektu u ulici Biskupa Josipa Štadlera u Brčkom, te da se najvjerojatnije radi o kaznenom djelu provale u objekat.
Odmah po dojavi, a tragajući za nepoznatim izvršiteljem navedenog kaznenog djela, dva policijska službenika su na mjestu događaja zatekli osobu, za koje je postojala sumnja da se radi o izvršitelju toga djela, te je pokušali zaustaviti.
U momentu dok su se policajci približavali toj osobi, ona je od sebe odbacila nepoznat predmet i iznenada uporabila vatreno oružje (pištolj) kojim je, iz neposredne blizine, teško ranila jednog policijskog službenika.
I pored toga što su bili suočeni s neposrednom opasnošću za život, policijski službenici su nastavili sa službenim radnjama sprječavanja bjekstva te osobe, te uz uporabu fizičke snage, lišili je slobode i oduzeli vatreno oružje (za koje je naknadno utvrđeno da ga je ta osoba posjedovala nelegalno).
Utvrđeno je da se radi o H. G. rođen 1974. godine u Beogradu, Republika Srbija, stalno nastanjenom u Brčkom, kriminalno aktivnoj osobi koja je u prethodnom razdoblju, prema policijskim evidencijama, više puta osuđivana za teška kaznena djela zloporabe droga, nedozvoljenog držanja oružja i krivotvorenja novca, nakon koji djela su protiv H.G. podnošena izvješća tužiteljstvu za izvršenje kaznenih djela protiv imovine i zloporabe droga.

Očevid je obavljen na mjestu događaja kojom prigodom je pronađen odbačeni predmet, a radilo se o opojnoj drogi heroin.
Policija provodi kriminalističko tehničku obradu kako za osobu lišenu slobode tako i prikupljenih materijalnih dokaza, dok je o svemu upoznat i dežurni tužitelj Brčko distrikta BiH, priopćeno je iz Policije Brčko Distrikta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: