Crna hronika
0

Pronađeno tijelo starca koji se okliznuo i upao u Vrbas

SRNA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Šezdesettrogodišnji Ranko Zrnić Kević iz Banje Luke se 6. marta u ulici Save Kovačevića u ovom gradu, u neposrednoj blizini Rebrovačkog mosta, okliznuo i upao na leđa u rijeku Vrbas, nakon čega mu se gubi svaki trag, rekao je Srni njegov sin Davor Zrnić Kević.

Davor Zrnić Kević ističe da je ovom slučaju prisustvovao očevidac koji u tom trenutku nije mogao ništa da preduzme, te da nije tačno da je njegov otac skočio u rijeku i izvršio samoubistvo, već da je to bio nesretan slučaj usljed čega je on mimo svoje volje upao u vodu i utopio se.

Iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka danas je saopšteno da je u rijeci Vrbas u ulici braće Pišteljića u Banjoj Luci pronađeno tijelo šezdesettrogodišnjeg Banjalučanina čiji su inicijali R.Z.K, čiji je nestanak policiji prijavljen 6. marta.

Tijelo je pronađeno u petak, 20. maja, a na obalu rijeke Vrbas izvadili su ga pripadnici Vatrogasne jedinice Banja Luka i mrtvozornik Doma zdravlja Banja Luka, navodi se u saopštenju.

Mrtvozornik je konstatovao da na tijelu nema elemenata krivičnog djela, te da je smrt nastupila utapanjem. O svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužilaštvo.

Tijelo je prevezeno na Novo groblje Banja Luka gdje je izvršeno prepoznavanje nastradalog.