{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pronađeno tijelo nastradalog muškarca u selu Lupoglav

S
8.3.2015. u 16:42
7
17
Pronađeno tijelo nastradalog muškarca u selu Lupoglav
7
Pronađeno tijelo nastradalog muškarca u selu Lupoglav
Foto: Arhiv/Ilustracija
Direktor Republičke uprave Civilne zaštite Veseljko Elez potvrdio je Srni da je u rejonu Kalinovika pronađeno tijelo muškarca za kojim je rano jutros bila pokrenuta potraga.
"Jutros je prijavljen nestanak čovjeka, pa smo angažovali jedinice i Gorsku službu spašavanja sa Jahorine. Međutim, u međuvremenu su ekipe iz Kalinovika organizovale potragu i, nažalost, našli su tijelo", rekao je Elez.

U potrazi su učestvovali i policija i lokalno stanovništvo, kao i ljudi iz opštine Kalinovik, te članovi Planinarskog društva "Lelija".

Elez je rekao da je sada u toku akcija izvlačenja tijela po veoma nepristupačanom terenu, u kojoj učestvuje i on, zajedno sa članovima Spasilačkog kluba "Volf" iz Foče.

"Timovi koji su bili pošli na teren u potragu su vraćeni, a jedan dio ekipe je tu, među njima i članovi Spasilačkog kluba `Volf` iz Foče. Pokušaćemo do večeras da izvučemo tijelo. Smetovi su visoki, teren je neprohodan, a do sela u kome se nalazi nastradali ima tri-četiri kilometra", naveo je Elez.

On je ponovio da su svi timovi koji su bili krenuli u akciju vraćeni, a preostalo ljudstvo će izvući tijelo. Angažovana je i mehanizacija da čisti snijeg.

"Nastradao je Vladimir Cerovina (36). Smrzao se, a tijelo se nalazi u zaseoku Lupoglav, na kilometar od njegove kuće, iznad sela Oblja", rekao je Srni Novak Govedarica iz sela Oblja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: