{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pronađeno tijelo nastradalog muškarca u selu Lupoglav

S
8.3.2015. u 16:42
7
17
Pronađeno tijelo nastradalog muškarca u selu Lupoglav
7
Pronađeno tijelo nastradalog muškarca u selu Lupoglav
Foto: Arhiv/Ilustracija
Direktor Republičke uprave Civilne zaštite Veseljko Elez potvrdio je Srni da je u rejonu Kalinovika pronađeno tijelo muškarca za kojim je rano jutros bila pokrenuta potraga.
"Jutros je prijavljen nestanak čovjeka, pa smo angažovali jedinice i Gorsku službu spašavanja sa Jahorine. Međutim, u međuvremenu su ekipe iz Kalinovika organizovale potragu i, nažalost, našli su tijelo", rekao je Elez.

U potrazi su učestvovali i policija i lokalno stanovništvo, kao i ljudi iz opštine Kalinovik, te članovi Planinarskog društva "Lelija".

Elez je rekao da je sada u toku akcija izvlačenja tijela po veoma nepristupačanom terenu, u kojoj učestvuje i on, zajedno sa članovima Spasilačkog kluba "Volf" iz Foče.

"Timovi koji su bili pošli na teren u potragu su vraćeni, a jedan dio ekipe je tu, među njima i članovi Spasilačkog kluba `Volf` iz Foče. Pokušaćemo do večeras da izvučemo tijelo. Smetovi su visoki, teren je neprohodan, a do sela u kome se nalazi nastradali ima tri-četiri kilometra", naveo je Elez.

On je ponovio da su svi timovi koji su bili krenuli u akciju vraćeni, a preostalo ljudstvo će izvući tijelo. Angažovana je i mehanizacija da čisti snijeg.

"Nastradao je Vladimir Cerovina (36). Smrzao se, a tijelo se nalazi u zaseoku Lupoglav, na kilometar od njegove kuće, iznad sela Oblja", rekao je Srni Novak Govedarica iz sela Oblja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
SDA će za člana Predsjedništva BiH kandidirati?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: