Crna hronika
1

Pronađeno 3.220 grama marihuane i oružje u Bijeljini

SRNA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Osoba čiji su inicijali R.J. iz Milinog Sela, opština Lopare, uhapšena je zbog posjedovanja 3.220 grama marihuane i automatske puške, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Bijeljina.

Policija iz Lopara na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini pretresla je stan i druge prostorije koje koristi osumnjičeni i tom prilikom pronašla drogu i oružje.

U toku kriminalističke obrade utvrđeno je da je on u proteklom periodu uzgajao veću količinu stabljika indijske konoplje, koju je potom preradio, pripremio i upakovao u pet plastičnih kesa u namjeri dalje prodaje, navodi se u saopštenju.

Po dokumentovanju predmeta, Okružnom tužilaštvu u Bijeljini protiv R.J. bit će dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Ove aktivnosti policije nastavak su mjera i radnji koje CJB Bijeljina preduzima s ciljem borbe protiv zloupotrebe i neovlaštenog prometa opojnih droga, dodaje se u saopštenju.