Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda frisko postavljena...granat da neko nastrada i da se vise tu ne prolazi.
@AutoputBulevara Kikseru, France, Bulevaru…………ujkane DOSADAN SI.
ovu dvojicu što su našli minu pisebno ispitati...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta sve nece "ljudima"past na pamet cuj postavit minu gdje ljudi hodaju sa namjerom na neko pogine.Balkan je veliko odlagaliste odumrlih mozgova
Gdje god su radile komercijalne kompanije za deminiranje to treba pregledatiponovo. Oni su bili tu da operu pare a ne da ociste mine.
Pa ti narode, hajd na izlet!!!
Mogao je jednostavno predati policiji i FCZ bez sankcija, ali vjerovatno ima jos vojnog materijala u kuci kojeg se ne zeli rijestiti pa nije htjeo privlaciti paznju na sebe.
mine nemaju upaljace
Garant nekome ispala ..da je postavljana namjerno bila bi ukopana .
Analiza: Ako ovdje nije bilo minskog polja onda je za povjerovati da je minu neko "taze" postavio. Sad je vrlo vazno pitanje da li je mina uistinu bila aktivna? Je li imala upaljac u nosaču upaljača. Onaj ko je deaktivirao minu to može da nam kaže. Ove mine nisu aktivne 99,99% (one koje su postavljene u ratu), njihova je garancija godinu dana na suhom i ocjeditom zemljištu. Ali ako je neko postavio novu minu, to je za SIPA-e.
Trebalo bi opetprepitati onog blentavog Adisa sto je sam sebi ispisao grafite na kuci i po autu da nije i ovo njegov rucni rad !? Ko zna ko ju je tu postavio !?
treba uzeti otiske... ovo je 100% neposredno posavljeno. Da je tu stajala danima, neko bi davni dana pogino...
Ovo je skoro postavljeno, očuvana boja, čista.
sta kaze potpuno ocisceno bravo majstore
Momci su uzor... Trebali bi svi ovako postupiti i obavijestiti nadležne organe.
Ispala iz džepa nekom srbinu?
Ja ne mogu da ne primjetim da je tekst i slike ko slikovnica: 1. Haris i Anes šetali i našli minu, 2.i 3. Fucz brzo došao - Imaju aplikaciju za lokaciju :), 4. Heroj FUCZ-a hrabro korača, 5. Automobili heroja FUCZ-a, 6. Solak Čiča miča, gotova priča... Sorry ako se varam...
@NijeLako Pardon, slika 4. Projuri biciklista :))))
Ma šta radi taj Forto, odmah da ostavku podnese! (SARKAZAM)