Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sky je najbolje sto nam se desilo u zadnjih 20 godina...samo hapsi
Pa u tri zemlje vec na sudu
Bgmi vaskovic pravo u centar sa svime…
Lik na mjestu dobar k’o hljeb sve namjesteno hajde hejteri palite minuse..
I treba ga uhapsit cim je pristao da ovaj sljam brani
Mjesecar trlja ruke
Sve go kriminalac
pa ni advokata regularnog nemoze da ima
Klošar k'o i svi klijenti mu.
@perpetumbih a odakle ti to da je momak klosar?Apsolutno nisi u pravu a i odakle ti pravo da tako sudis o ljudima a vjerovatno ih ne poznajes?
pola klijenata mu policija koja radi poslije 11 hahahahahahahaha
Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaah oj pa šta je ovo, jedino Šmrk kriminalac ostali il policija il advokati i tužioci ahahahaha
Ugasimo fašistički forum hercegbosna.org
Država sve više jača u ovom sektoru uz pomoć uz pomoć Europola i Interpola i to je realnost.
sta je ba ovo??? jednim se imena objavljuja a druge se krije ko šuge!!!!!! mtr vm jbm!!!! PU!!! !Ma treba biti svjedok saradnik pa ih sve povalit! ! mmatu vam jbem!! kad meni kuca gori nek gori svima!!!!
😂😂😂
I on je Narko diler kao i ovi sto ih brani
Neka uhapse i sestru zubarku od smrkove desne ruke i precesljaju i njenu imovinu. Sada vec davne 2011 godine ona je govorila da joj brat ide sedmicno 2x po ROBU u Beograd i da je ona sve upucena i da mu je najbolji haver glavni akter ove price. Ima sigurno tu materijala za sipu i rade to oni puno duze nego sto se terete.