U toku uviđaj
1

Prijedor: Izgorio BMW, četvrti slučaj u nepuna dva mjeseca

SRNA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
U Prijedoru je noćas izgorio još jedan automobil, što je četvrti slučaj u nepuna dva mjeseca, javlja dopisnik Srne.

Automobil BMW vlasništvo osobe čiji su inicijali N.T. iz Laktaša, izgorio je noćas oko 1.00 sat preko puta restorana "Oskar" u prijedorskom naselju Urije.

Na mjesto događaja izašli su pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice i prijedorska policija, koji su konstatovali da je automobil u potpunosti izgorio.

Policija i dalje osigurava mjesto događaja, a u toku je uviđaj.

Srna nezvanično saznaje da je automobil proizveden 2007. godine i da se materijalna šteta procjenjuje na oko 50.000 KM.

Inače, ovo je četvrti slučaj u nepuna dva mjeseca. Prvi požar na automobilu desio se 31. jula oko 2.00 sata, kada je izgorio Mercedes vlasnika Predraga Starčevića, odbornika SDS-a u Skupštini općine Prijedor i vlasnika lanca apoteka "Medikus".

Drugi požar desio se 16. augusta u zoru, kada je izgorio prednji dio službenog vozila Zavoda za izgradnju grada Prijedor, Passata kojim se služio direktor firme Zoran Stanisavljević. Automobil je bio parkiran pored Stanisavljevićeve kuće.

Treći požar desio se 1. septembra kada je gorio službeni Citroen C-5, vlasništvo Unicredit banke Banja Luka, koji je koristio direktor prijedorske poslovnice ove banke Ranko Mijić. Automobil je bio parkiran ispred stambene zgrade u kojoj Mijić živi.

U dosadašnjoj istrazi utvrđeno je da su instalacije uzrok prvog požara, dok je za druga dva ustanovljeno da su podmetnuta.

Vezani članci