Trebinje
0

Prijavljen zbog vanbračne zajednice sa maloljetnicom

FENA
Trebinje
Trebinje
Centar javne bezbjednosti Trebinje dostavio je danas Okružnom tužilaštvu u tom gradu Izvještaj protiv A.B. (1988.), iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo vanbračna zajednica sa maloljetnom osobom i polno nasilje nad djetetom.

Dokumentovanje ova dva djela rezultat je kriminalističke obrade nakon pretresa kuće i pomoćnih prostorija koji su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova RS-a izvršili 30. juna ove godine, i od osumnjičenog A.B. oduzeli 162,3 grama biljne materije koja ima morfološke karakteristike marihuane, 96 sjemenki morfoloških karakteristika sjemena indijske konoplje i dvije stabljike sa morfološkim karakteristikama indijske konoplje.

Na osnovu oduzetih navedenih predmeta, protiv A.B., 1. jula, je Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Pored navedenog djela, A.B. je dokumentovano i krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga, zbog postojanja osnova sumnje da je maloljetnici na čiju štetu su počinjena i dva krivična djela opisana izvještajem koji je danas predat Okružnom tužilaštvu Trebinje, omogućio uživanje opojnih droga, saopćeno je iz CJB Trebinje.