|

Pretučen nastavnik geografije u Donjem Zabrđu

Pretučen nastavnik geografije u Donjem Zabrđu
27
S
SRNA
6.12.2012. u 10:26
13
komentara
27

dijeljenja
Pretučen nastavnik geografije u Donjem Zabrđu Foto: Arhiv
Muškarac čiji su inicijali M.M. iz Donjeg Zabrđa, opština Ugljevik, hospitalizovan je u bijeljinskoj bolnici "Sveti Vračevi" zbog povreda koje je zadobio od osobe čiji su inicijali R.Ž. iz istog mjesta - potvrđeno je Srni u Centru javne bezbijednosti (CJB) Bijeljina.
U bijeljinskoj policiji navode da je 4. decembra u 7.30 sati pedagogica Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Donjem Zabrđu prijavila da je došlo do narušavanja javnog reda i mira od dva radnika - M.M. i S.Ž.

Policija je izašla na mjesto događaja i uručila prekršajni nalog M.M. zbog počinjenih prekršaja – grubo vrijeđanje i tuča, saopšteno je iz Centra. U Centru navode da je istog dana u 12.20 sati Policijskoj stanici Ugljevik prijavljeno da je M.M napadnut od R.Ž.

Policija je izašla na uviđaj i sprovela kriminalističku obradu nad R.Ž. koji je priznao da je počinio ovo djelo.

Zbog povreda zadobijenih od R.Ž., M.M je hospitalizovan u bijeljinsku bolnicu "Sveti Vračevi".

Policija preduzima sve radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja i dokumentovanja ovog događaja.

S obzirom da nije dostavljen izvještaj ljekara o stepenu povreda M.M, policija još ne može odrediti da li će R.Ž. biti krivično gonjen ili prekršajno kažnjen.

Srna nezvanično saznaje da je Mila Mihajlovića, nastavnika geografije u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Donjem Zabrđu, prije dva dana pretukao ložač te škole Rade Živanović. Incident se dogodio na putu do kuće koja se nalazi preko puta škole.
Prijavi grešku


Komentari (13)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...