Zvornik
0

Preminuo vozač "askone"

SRNA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Vozač putničkog automobila "askona" Jerko Karličić (51) iz Zvornika preminuo je noćas u Opštoj bolnici u Zvorniku od povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na magistralnom putu Zvornik - Bijeljina u mjestu Čelopek.

U Hiruškom odjeljenju Opšte bolnice Srni je rečeno da su Anastasija T. (18) i Jovana L. (17), obje iz Zvornika, koje su se nalazile u automobilu "škoda fabija" i koje su zadobile teške povrede u ovoj saobraćajnoj nesreći, zdravstveno stabilne i da se nalaze van životne opasnosti.

Jovana K. (17) i Jelena E. 18., obje iz Zvornika, koje su se, takođe, nalazile u "škodi fabija", nakon ukazane ljekarske pomoći puštene su na kućno liječenja. 

U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovala su vozila "askona", kojim je upravljao Karličić i "škoda fabija" kojim je upravljalo lice čiji su inicijali V.T. iz Zvornika. 

Urednik Informativne službe Eparhije-zvorničko tuzlanske Marko Danojlović rekao je Srni da su se povrijeđene djevojke, nakon nastupa u crkvenom horu u hramu Svetog Apostola Marka u Obarskoj kod Bijeljine, gdje je njegovo preosveštenstvo epsikop-zvorničko tuzlanski Vasilije služio svetu lizurgiju, vraćale u Zvornik. 

On je dodao da su ove djevojke aktivni članovi Etno grupe "Veronika" iz Zvornika.