{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predložen pritvor učesnicima tuče u kojoj je ubijen Željko Škulj

S
27.12.2010. u 18:08
0
0
Predložen pritvor učesnicima tuče u kojoj je ubijen Željko Škulj
0
Predložen pritvor učesnicima tuče u kojoj je ubijen Željko Škulj
Foto: Arhiv
Kantonalni tužilac Meho Bradić danas je Kantonalnom sudu u Novom Travniku uputio prijedlog za određivanje pritvora za četiri lica koja su osumnjičena da su u subotu učestvovala u tuči u mjestu Potkraj u opštini Travnik, nakon koje je preminuo Željko Škulj /41/.
Tužilac Bradić potvrdio je Srni da je ovaj prijedlog uputio nakon saslušanja osumnjičenih.

Srna saznaje da je prijedlog za određivanje pritvora upućen za Nikicu Lučića-Jozaka, Nihada Zahirovića, Ivicu Dramca i Mirka Slipčevića.

Nalazom obducenta utvrđeno je da je Škulj preminuo usljed povreda glave, potiljka i sljepočnice, udarcima tupim predmetom, sjekirom i ciglom. Imao je edem mozga, krvarenje u mozgu i prelom lobanje.

Premlaćivanju Željka Škulja prethodile su dvije tuče koje su se dogodile u porodičnoj kući Nikice Lučića-Joazaka u kojoj je smještena kafana u selu Potkraj, iznad travničkog naselja Turbe.

Prva tuča se dogodila u 19.10 časova u kojoj su s jedne strane učestvovali Lučić-Jozak, Dramac i Zahirović, a s druge strane Slipčević i nastradali Škulj.

U ovoj tuči deblji kraj je izvukao Damac, kojem je ljekarska pomoć ukazana u Kantonalnoj bolnici Travnik gdje su mu konstatovane lakše povrede. Druga tuča, sa istim učesnicima, dogodila se u 21.50 časova.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: