Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu to Hercegovci. Hercegovci uzimaju , izuvaju ljude legalno i legitimno. Sve vide i čuju! Definitivno biser naše zemlje.Ne dajte se !
Iskreno ovo je smijesna optuznica, pa stotine miliona otisle iz Aluminija a oni ganjaju ove sto su radili u kesu ko sto radi 80% drzave
I dole nešto da se dešava, da nisu hercegovci muslimani, neće sebe Latin nazvati hercegovcem sigurno
Ovi se samo međusobno razračunavaju, treba tu zagrebat dobro.
sami proveli privatizaciju.......
Sad nisu Bosanci. Sad su Hercegovci...
Ne brini kad zrinjski prođe bit ce opet bosanci
165 k, baksis za ostali hercegovacki kriminal, aluminij 300 mil duga napravio, nakon preuzimanja izraelskog biznismena prva godina 50 mil profita niko ni da se nakaslje..
HIFA nema veze