Potraga za Jovanom Škrbićem se nastavlja

S
SRNA
18.11.2011. u 11:16
0
1
Potraga za Jovanom Škrbićem se nastavlja
0
Potraga za Jovanom Škrbićem se nastavlja
Osamdesetčetvorogodišnji Jovan Škrbić iz drvarskog sela Prekaje ni deveti dan nakon odlaska iz porodične kuće nije pronađen, a potraga lokalne policije, mještana i rodbine se nastavlja, potvrđeno je iz MUP-a Livanjskog kantona.
Portparol Uprave policije MUP-a Ivica Vrdoljak potvrdio je danas Srni da i pored intenzivne i neprekidne potrage do sada nisu pronađeni nikakvi tragovi, niti postoje indicije gdje se starac nalazi i da li je živ.

Jovan Škrbić mentalno je zdrav, porodičnu kuću napustio je 10. novembra u popodnevnim satima, a nestanak oca policiji u Drvaru prijavio je njegov sin Boro 11. novembra, nakon što se starac nije vratio kući.

Prema informaciji iz policije, nestali starac je visok 165 centimetara i težak oko 50 kilograma, sijede kose i brkova, a nosi naočale. Kada je otišao od kuće na sebi je imao sivi sako, crne hlače i crni šešir, a na nogama gumene opanke. Porodica nestalog moli građane da, ukoliko imaju bila kakva saznanja o nestaloj osobi, to jave najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 122.


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: